КЛАСИКАТА В СВЕТА НА гардеробИТЕ

 

Kорпусните гардероби могат да бъдат позиционирани свободно в интериорното пространство и могат да бъдат лесно преместени в случай, че смените жилището или решите да промените интериора. При нас може да поръчате корпусни гардероби с плъзгащи врати по индивидуални размери и вътрешно разпределение. В допълнение, изберете подходящата за вас интериорна система.

 
 
 

ЛУКСОЗНИ КОРПУСНИ ГАРДЕРОБИ FLUA & FLUA COPLANAR

 

При нас ще намерите и луксозни корпусни гардероби по поръчка със системата плъзгащи врати за корпусни гардероби - Flua на raumplus. При стандартните корпусни гардероби с плъзгащи се врати, релсите се монтират от горе и от долу на вратите в корпуса на гардероба. За разлика от тях, при система Flua релсите са скрити непосредствено зад вратите, които покриват челно корпуса.

Класическата система Flua се състои от две врати - вътрешна и външна (една пред друга), всяка от които има собствена специфична конструкция, както и специални плъзгащи се механизми.

 
 
olly-bulgaria-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8-1.jpg
 

FLUA COPLANAR

 

Една от най-новите разработки на Raumplus съвместно с италианската компания Cintetto е системата за плъзгащи врати Flua Coplanar. Вратите на гардероба в затворено състояние са в една равнина, като разстоянието между тях е само 2 мм и визуално могат да се слеят в един панел. При отваряне на една от вратите, тя се изтегля напред и плъзга пред другата.

 
 
123.jpg
 

КОРПУСНИ гардероби с отваряеми врати на панти

 

Може да изберете корпусните гардероби на панти в класически вариант с дървени врати от ламинат, МДФ, шперплат или масив или модерните стъклени врати в алуминиева рамка.