оптимизирайте ПРОСТРАНСТВОТО

 

Вградените гардероби или шкафове с плъзгащи врати са все по-често срещано решение за оптимизиране на пространството са. Изработени по мярка, този тип мебели са подходящо решение за ниши, усвояване неизползваеми пространства, като ъгли, скосени тавани или например да се проектират около прозорците, за да се използва оптимално съществуващото пространството.

 
 
olly-bulgaria-вградени-гардероби-плъзгащи-врати-1.jpg
 

ВГРАДЕН ГАРДЕРОБ В СПАЛНЯТА

 

Елегантното съчетание на алуминий и дървен декор, придава неустоим чар на системата профили C42 на raumplus. Здравата алуминиева система с широки дървени рамки може да бъде комбинирана с различни дървени или стъклени панели за една модерна интерпретация на класическите врати с рамки.

 
 
olly-bulgaria-вградени-гардероби-плъзгащи-врати-4.jpg
olly-bulgaria-вградени-гардероби-плъзгащи-врати-5.jpg
olly-bulgaria-вградени-гардероби-плъзгащи-врати-6.jpg
 

ВГРАДЕН ГАРДЕРОБ В АНТРЕТО

 

Вграденият гардероб с плъзгащи врати в антрето създава голямо удобство, особено когато трябва да се подредят всички палта, чадъри, обувки, шапки и много други вещи. Системите на raumplus могат да бъдат приспособени както за широки, така и за тесни пространства. Комбинирайте с различни интериорни системи, като най-подходяща за тесни на дълбочина ниши е система elfa с възможност за дълбочина на елементите й 30 см.

 
 
olly-bulgaria-вградени-гардероби-плъзгащи-врати-антре.jpg
 

ВГРден шкаф с плъзгащи врати в дневната

 

Модерната вградена в ниша секция съчетава плъзгащи врати с профили S1200 цвят тъмен бронз, интериорна система Legno със стъклени полици в алуминиева рамка и LED осветление.

 
 
 

ВГРАДЕН ШКАФ С ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ В СТОЛОВАТА

 

Вграденият шкаф в столовата или кухнята позволява, не само да спестите място, но и да подредите всички съдове и прибори зад красиви плъзгащи врати и по този начин да се получи една минималистична визия.

 
 
 

ГАРДЕРОБ С ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ В ДЕТСКАТА СТАЯ

 

Красивата детска стая е мечта за всяко дете, но същевременно толкова важно е и пространството за игра. Изборът на вграден гардероб с плъзгащи врати предоставя повече място за забавление. С малко въображение вграденият шкаф с плъзгащи врати се превръща в магнитна дъска и черна дъска за писане и рисуване.

 
 
olly-bulgaria-вграден-гардероб-плъзгащи-врати-детска-стая-3.jpg
olly-bulgaria-вграден-гардероб-плъзгащи-врати-детска-стая-5.jpg.jpg
 

ВГРАДЕН ШКАФ С ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ В ОФИСА

 

Често на работното ни място цари творчески безпорядък заради множеството от папки, списания и документи, които използваме ежедневно. За да създадете подредена работна среда, всичко може да бъде наредено на секции и скрито зад елегантни плъзгащи врати.

 
 
olly-bulgaria-вградена-секция-плъзгащи-врати-3.jpg