модерна визия и функционалност

 

Италиански дизайн и немско качество - печелившата комбинация на системата Uno на raumplus. Системата се отличава с модерна визия, придадена от алуминиева профилна конструкция, върху която се позиционират всички мебелни елементи като полици, чекмеджета, лостове за дрехи и различни аксесоари. Може да изберете вашия Uno гардероб или дрешник в цвят сребърен, тъмен бронз или черен анодизиран алуминий. С многобройните аксесоари всичко е в перфектен ред, давайки достатъчно място за всичките ви любими вещи, от всекидневните дрехи до вечерните рокли и бижута.

 
 
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-uno-5.jpg
 

система uno в анодизиран алуминий тъмен бронз

 

Широката гама мебелни елементи и аксесоари правят система Uno не само гъвкава, но и многофункционална. Може да изберете между дървени полици, стандартни стъклени полици или стъклени полици с алуминиева рамка и наклонени полици; стандартни, ъглови и лифт лостове за дрехи, бокс с чекмеджета или деления, изтеглящ се механизъм за панталони, окачени шкафове със стъклени врати на панти или клапващи дървени врати; механизъм за вратовръзки и колани, механизъм за окачване на аксесоари и механизъм за шалове.

Не на последно място е осветлението. Може да изберете вашата интериорна система Uno с вградено LED осветление в дървените полици, в стъклените полици с алуминиева рамка или в лоста за дрехи.

 
 
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-uno-6.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-uno-7.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-uno-8.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-uno-9.jpg
 

система uno в анодизиран алуминий ЧЕРЕН

 

Благодарение на стабилните алуминиеви профили, система Uno може да бъде изградена на максимална височина до 3000 мм и максимална широчина на отделение до 1248 мм. Крачетата на системата позволяват регулиране на височина за избягване на неравности и кривини в пода.

 
 
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-uno-10.jpg.jpg
 

система uno в анодизиран алуминий сребърен

 

Система Uno е с безброй възможности и приложения и се вписва лесно във всяко едно помещение, благодарение на елегантния си дизайн. Може значително да се модифицира след първоначалната установка, както и да се приспособи към неизползваеми ъгли или пространство пред прозорци.

 
 
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-uno-1.jpg
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-uno-2.jpg
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-uno-3.jpg
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-uno-4.jpg