Безкрайни възможности

 

Системите за плъзгащи врати на raumplus дават широк спектър от възможности за избор, независимо дали искате да затворите ниша или да преградите помещение. За да постигнете индивидуалност, елегантност и неповторима функционалност може да изберете между различен вариант система и профили в съчетание със стъкло, огледало, ламинат, фурнирован или лакиран МДФ, шперплат и всякакви други дизайнерски панели, както и допълнителни опции на заключване, плавно и/или синхронно затваряне, вградено LED осветление, вграждане на ТВ екран, автоматизирано плъзгане и др.

Изключителното качество на механизмите на raumplus, в комбинация с лекотата на вратите, прави плъзгането удоволствие.

 
 
 

цветове И РАЗМЕРИ ЗА ВСЕКИ ИНТЕРИОР

 

В зависимост от системата на профилите, вратите могат да бъдат изработени на максимална височина 3500 мм и максимална широчина 1500 мм. Може да изберете различни варианти на водене, както и долни релси с възможност за вкопаване в паркет, гранитогрес или мокет.

Широката цветова гама на алуминиевите профили позволява лесно адаптиране към дизайна на интериора. Изберете анодизиран алуминий сребърен, бял или черен мат, светъл или тъмен бронз, златист, сребрист полиран или тип неръждаема стомана. Ако вашият цвят не е между изброените, предлагаме прахово боядисване в желания цвят.

 
 
olly-bulgaria_плъзгащи-преградни-врати-2.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-преградни-врати-3.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-преградни-врати-4.jpg
 

ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ С ВГРАДЕНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ

 

Природата е изпълнена с тайнствена светлинна енергия, от която черпим жизнени сили. Тази концепция е заложена в иновативната система за плъзгащи врати на raumplus S1200 LED. Цветна светеща плъзгаща се врата, имитираща човешките биоритми по естествен начин. Плъзгащата се врата се включва с помощта на дистанционно управление или смартфон апликация. Има възможност да се регулира яркостта и цвета на светлината - в съответствие с времето на деня или личните ни предпочитания.

 
 
 

ъглови решения С ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ

 

Системите на raumplus позволяват решения за усвояване на ъгловите пространства с вътрешен или външен ъгъл на преграждане независимо от възможността на плъзгащите врати да се спират в стена. Изберете ъглово решение по мярка за гардероб, секция или самостоятелно преграждане с плъзгащи врати.

 
 
olly-bulgaria_плъзгащи-ъглови-врати-2.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-ъглови-врати-3.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-ъглови-врати-4.jpg
 

ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ С опция за вграждане на тв екран

 

Последната иновация на raumplus елегантно съчетава интериорния дизайн с развлечението. Вграденият в панела на плъзгащата вратата плосък монитор, който може да бъде използван като телевизор или компютърен екран, се вписва дискретно в интериора. Интегрираните Bluetooth високоговорители и дистанционно управление дава възможност за лесно управление на музика, филми, интернет или игри директно от своето кресло, легло или диван.

 
 
 

РЕШЕНИЯ ЗА СКОСЕНИ ТАВАНИ

 

Скосените тавани придават чар на помещенията, независимо, че намаляват пространството в дома. Ето защо е важно то да се използва ефективно. Със системите на raumplus, скосените тавани не са предизвикателство за нас. Плъзгащите врати се адаптират към всеки ъгъл на скосяване за максимално оползотворяване на помещението. Изберете и подходяща интериорна система за вграждане по мярка зад вратите.

 
 
olly-bulgaria_плъзгащи-врати-скосен-таван-1.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-врати-скосен-таван-2.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-врати-скосен-таван-3.jpg
olly-bulgaria_плъзгащи-врати-скосен-таван-4.jpg
 

АВТОМАТИЗИРАНИ ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ

Системата AIR на raumplus включва опция за автоматично плъзгане с помощта на магнитна технология. Плъзгащите се врати се управляват с помощта на сензори за налягане и движение и се отварят и затварят напълно автоматично почти безшумно. Ако бъде открито препятствие, вратата спира леко и се връща в изходното си положение. За хора с ограничена подвижност тази така наречена функция „леко движение” е важна за безопасност и в допълнение към това гарантира безопасна, надеждна работа с ниска степен на износване на плъзгащите врати.

ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ СЪС ЗАКЛЮЧВАНЕ

Различни варианти на заключване на системата плъзгащи врати на raumplus могат да бъдат добавени като допълнителна опция за сигурност.

 
 
olly-bulgaria_плъзгащи-врати-със-заключване-1.jpg