Многогодишният опит ни научи, че тайната на високото качество е специализацията и затова фокусирахме целия си професионализъм и страст в производството на плъзгащи врати, гардероби, дрешници и офис системи за преграждане на отворени пространства.

Предлагаме впечатляващо разнообразие от интериорни решения с широка гама от материали за плъзгащи врати, сгъваеми врати и врати на панти, вградени и корпусни гардероби, дрешници и гардеробни стаи, както и системи за преграждане на офис пространства “open space”.

В нашата фабрика съчетаваме опит, ноу-хау, качество и дизайн, за да произведем функционални и естетични мебели по поръчка.

Наш партньор е немската фирма Raumplus - световноизвестен производител на обков и аксесоари за плъзгащи и преградни врати, дрешници и офис преградни системи. Семеен бизнес с традиции от Бремен, фирмата е завоювала безброй награди в областта на дизайна и иновациите.

Ексклузивен вносител сме на шведската модулна система elfa® за подреждане на всяко кътче в дома, офиса и гаража. Elfa International, позната от повече от седемдесет години в целия свят под марката elfa®, е производител на огромен асортимент от продукти и аксесоари за подреждане и съхранение на дрехи и вещи във всяко помещение.

Свързването на нашия опит с този на нашите партньори позволява да предложим безброй интериорни решения, които създават красота, уют и удобство в ежедневието.