скандинавски дизайн и функционалност

 

 Повече от 70 години Elfa произвежда функционални продукти за съхранение по мярка. Модерният и функционален дизайн на система elfa® улеснява и вдъхновява създаването на решения по мярка за всяко пространство. Всички елементи на системата могат да бъдат комбинирани и адаптирани за оптимална подредба на дрехите и вещите в дома и гаража. Устойчивата структура на елементите, изработени от стомана с епоксидно покритие, дава гаранция за дългогодишна употреба. Системата позволява лесен и бърз монтаж, демонтаж, преместване и преконфигуриране във времето според непрекъснато променящите се нужди. Изберете elfa® система в бяло или сребърно или комбинация от двата цвята и дълбочина на елементите - 30, 40 и 50 см.

 
 
olly-bulgaria-гардероб-интериорна-система-elfa-1.jpg
 

перфектният дрешник

 

Изключителното богатство от елементи и аксесоари на интериорна система elfa® прави подреждането на дрехи, обувки и аксесоари удоволствие.

 
 
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-elfa-1.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-elfa-2.jpg
 

уникалната ЛЕСНО променяща се детска стаЯ

 

Система elfa® расте и се променя заедно с вашите деца. Няма нищо по-лесно от това да преконфигурирате елементите, за да промените не само интериора на малкото гардеробче, но и цялата детска стая според нуждите на вашето дете.

 
 
olly-bulgaria-детска-стая-интериорна-система-elfa-1.jpg
olly-bulgaria-детска-стая-интериорна-система-elfa-2.jpg
olly-bulgaria-детска-стая-интериорна-система-elfa-3.jpg
olly-bulgaria-детска-стая-интериорна-система-elfa-4.jpg
 

СКАНДИНАВСКИ СТИЛ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙн

 

Минимализъм и светли цветове - това са характерни черти на скандинавския дизайн. Простите на пръв поглед бели полички, изградени със система elfa®, придават шик, лекота и простор в помещението.

 
 
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-elfa-1.jpg
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-elfa-2.jpg
 

съвършен РЕД В МОКРОТО ПОМЕЩЕНИЕ

 

Добре планираното мокро помещение прави много по-лесно справянето с прането. Интериорна система elfa® включва специални елементи и аксесоари за мокро помещение като сушилник за дрехи, меш чанта за мръсно бельо, държач за захващане на моп или прахосмукачка и множество други според вашите нужди.

 
 
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_мокро-помещение-1.jpg
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_мокро-помещение-2.jpg
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_мокро-помещение-3.jpg
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_мокро-помещение-4.jpg
 

място за колата в гаража

 

Често гаражът ни е толкова претъпкан с вещи, че трудно успяваме да паркираме колата. А мазето пък е толкова разхвърляно, че едвам можем да влезем и намерим каквото и да било. Система elfa® е идеалното решение за подреждане на автомобилни аксесоари, инструменти, градинско оборудване, спортна екипировка, както и множество други потребни и непотребни вещи, които често складираме.

 
 
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_гараж-1.jpg
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_гараж-2.jpg
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_гараж-3.jpg
olly-bulgaria-интериорна-система-elfa_гараж-4.jpg