Широката гама от механизми на raumplus дава възможност за безброй решения и видове врати, които да отговарят на вашите изисквания за дизайн и функционалност.

olly-bulgaria-door-technology-1.png

Плъзгащи врати

Независимо дали търсите затваряне с врати от "под до таван" и от "стена до стена" или просто като акцент в стаята, системите на raumplus дават широк спектър от възможности за избор. Варианти на системата, различни видове профили, както и широк избор от материали - ламинат, стъкло, огледало, фурнирован МДФ, лакиран МДФ, шперплат и др. (с или без хоризонтално разделение с делителни лайсни) ще удовлетворят всички ваши нужди, когато става въпрос за създаване красив и функционален интериор.

 
olly-bulgaria-door-technology-3.png

Врати на панти

Вратите на панти, като алтернатива на плъзгащите се врати, са отлично решение при тесни ниши или вградени гардероби и шкафове. Те позволяват оптимален достъп до пространството.

 
olly-bulgaria-door-technology-4.png

Преградни плъзгащи врати

Превърнете една стая в две. Преградните плъзгащи врати са идеални за разделянето на различни стаи или функционални помещения, без да се налага да променяте основната конструкция на стаята. Комбинация от плъзгащи се врати и стационарни панели дава подходящо решение за всяка стая.

 
olly-bulgaria-door-technology-5.png

Интериорни врати

Интериорните врати на raumplus могат да се използват за всякакво предназначение, включително и за бани. Стилният дизайн на вратите с алуминиеви рамки придава визуален акцент в интериорното пространство.