ВИДОВЕ ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ

olly-bulgaria_плъзгащи-врати-алуминиева-рамка-1.png

Плъзгащи се врати с алуминиева рамка

Най-гъвкавата система за плъзгащи се врати, която предлагаме. В допълнение към много различни профили и цветове, предлагаме широка гама от панели от най-разнообразни материали. Към панелите може да изберете различни делителни лайсни.

Дебелина на панела: 4 - 10 мм

olly-bulgaria_плъзгащи-врати-дървена-рамка-1.png.png

Плъзгащи врати с дървена рамка с алуминиев детайл

Плъзгаща врата с уникален дизайн - комбинация от алуминиев профил и дървена рамка. Освен голямото разнообразие от панели за този тип врата, дървената рамка може да бъде персонализирана с различни декоративни и фурнирни повърхности.

Дебелина на панела: 4 - 10 мм

olly-bulgaria_дървени-плъзгащи-врати-1.png

Дървени врати без рамка

Плъзгаща врата с дървена конструкция без рамка с възможност за вкопани делителни лайсни и дръжки. Може да изберете вратата от масив, МДФ, шперплат и др. Изцяло дървените врати са идеални за преградни врати между помещения или в офис "open space" пространства в комбинация със стационарни елементи.

Дебелина на панела: 32 - 42 мм

olly-bulgaria_стъклени-плъзгащи-врати-1.png

Стъклени врати без рамка

Стъклените врати без рамка използват доказаната технология на ролковите механизми на серията врати с алуминиева рамка, които гарантират отлично качество и безпроблемно плъзгане. Стъклената врата може да бъде монтирана както от под до таван, така и като решение пред стена.

Дебелина на стъклото: 10 - 12 мм

 
olly-bulgaria_стъклени-плъзгащи-врати-2.png
 

ГОРНО И ДОЛНО ВОДЕНЕ НА ПЛЪЗГАЩИТЕ ВРАТИ

olly-bulgaria_плъзгащи-врати-горна-релса-1.png

ГОРНА РЕЛСА - СИСТЕМА С ДОЛНО ВОДЕНЕ

olly-bulgaria_плъзгащи-врати-долна-релса-1.png

ДОЛНА РЕЛСА - СИСТЕМА С ДОЛНО ВОДЕНЕ

olly-bulgaria_плъзгащи-врати-горно-водене-1.png

ГОРНА РЕЛСА - СИСТЕМА AIR С ГОРНО ВОДЕНЕ

olly-bulgaria_плъзгащи-врати-горна-водене-2.png

ДОЛЕН ВОДАЧ - СИСТЕМА AIR С ГОРНО ВОДЕНЕ

ВРАТИ С ДОЛНО ВОДЕНЕ

Всяка врата с долно водене има съответно две горни и две долни ролки, окачена на горна и долна релса. Горната релса служи само за водене на вратата, като тежестта (максимум 180 кг. на врата) преминава върху долната релса и долните ролки. В този случай вратите с долно водене могат да бъдат монтирана върху леки и окачени тавани.

Долните ролки на системите на raumplus са произведени според най-високите стандарти за качество, гарантирайки безкомпромисна работа дори при големи натоварвания.

ВРАТИ С ГОРНО ВОДЕНЕ - СИСТЕМА AIR

Системата AIR, без долна релса, е алтернатива на вратите с долно водене и се използва предимно при решения за преграждане на помещения или на места, където е необходимо да се запази повърхността на пода. При тази система горната релса носи тежестта на плъзгащата се врата (максимум 60 кг. на врата), окачена с две горни ролки за нея. На пода се инсталира скрит водач, който предотвратява изместването на плъзгащата се врата.

Товароподемността на тавана винаги трябва да се провери при всеки индивидуален случай. Друга опция, ако това позволява планировката, е горната релса да се монтира на стената с помощта на профил за стена; на трегер или подсилен окачен таван.

 

ВИДОВЕ ДОЛНИ РЕЛСИ

За вратите с долно водене може да изберете различен вид долна релса в зависимост от функцията на вратите, подовата настилка и интериорния дизайн на помещението. Долните релси могат да бъдат залепени върху повърхността на пода  (фиг. 1-3) или вкопани (фиг. 5-8). Важно е вкопаните релси да бъдат планирани преди ремонта на помещението.

1_ЕДИНИЧНА ДОЛНА РЕЛСА

1_ЕДИНИЧНА ДОЛНА РЕЛСА

5_ЕДИНИЧНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА ПАРКЕТ

5_ЕДИНИЧНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА ПАРКЕТ

2_ДВОЙНА ДОЛНА РЕЛСА

2_ДВОЙНА ДОЛНА РЕЛСА

6_ДВОЙНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА ПАРКЕТ

6_ДВОЙНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА ПАРКЕТ

3_ТРОЙНА ДОЛНА РЕЛСА

3_ТРОЙНА ДОЛНА РЕЛСА

7_ЕДИНИЧНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА МОКЕТ

7_ЕДИНИЧНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА МОКЕТ

4_КАПАК ЗА ДОЛНА РЕЛСА

4_КАПАК ЗА ДОЛНА РЕЛСА

8_ЕДИНИЧНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА ТЕРАКОТ/ГРАНИТОГРЕС

8_ЕДИНИЧНА ВКОПАНА РЕЛСА ЗА ТЕРАКОТ/ГРАНИТОГРЕС

 
olly-bulgaria_плъзгащи-врати-вкопани-долни-релси.jpg