МИНИМАЛИЗЪМ И ДИЗАЙН

 

Система Cornice („корниче”, в превод от италиански - рамка) е висок клас продукт на raumplus спечелила редица награди за дизайн. Състои се от алуминиева конструкция под формата на рамка, която може да бъде изградена на различна височина до максимално 3000 мм. Системата позволява елементи с широчина до 2000 мм, като рафтове, лостове за дрехи, чекмеджета и механизми за панталони. Визуално рафтовете изглеждат „свободно плаващи“, благодарение на почти невидимите рафтоносачи.

Съвършенството в дизайна, качеството на детайлите и майсторски комбинираните материали на система Cornice придават уникална дизайн атмосфера в дома.

 
 
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-1.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-2.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-3.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-4.jpg
 

система cornice с въртящ се ъглов елемент

 

Един от уникалните дизайн акценти на система Cornice е специално разработеният въртящ се елемент-рамка за оползотворяване на ъглите, които често пренебрегваме. Той е изработен от рафтове в задната си част и огледало отпред - функционална мебел, при която пространството се използва оптимално.

 
 
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-5.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-6.jpg
olly-bulgaria-гардеробна-интериорна-система-cornice-7.jpg
 

СЕКЦИЯ СЪС СИСТЕМА CORNICE

 

Интериорна система Cornice е подходяща както за изграждане на гардероби, дрешници и гардеробни, така и за ниски или високи секции.

 
 
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-cornice-1.jpg
olly-bulgaria-секция-интериорна-система-cornice-2.jpg