МИНИМАЛИЗЪМ И ДИЗАЙН

 

Система Cornice („корниче”, в превод от италиански - рамка) е висок клас продукт на raumplus спечелила редица награди за дизайн. Състои се от алуминиева конструкция под формата на рамка, която може да бъде изградена на различна височина до максимално 3000 мм. Системата позволява елементи с широчина до 2000 мм, като рафтове, лостове за дрехи, чекмеджета и механизми за панталони. Визуално рафтовете изглеждат „свободно плаващи“, благодарение на почти невидимите рафтоносачи.

Съвършенството в дизайна, качеството на детайлите и майсторски комбинираните материали на система Cornice придават уникална дизайн атмосфера в дома.

 
 
Bild1259_300_75.jpg
olly-bulgaria-интетиорна-система-гардероби-Cornice_14.jpg
olly-bulgaria-интетиорна-система-гардероби-Cornice_12.jpg
olly-bulgaria-интетиорна-система-гардероби-Cornice_13.jpg
 

система cornice с въртящ се ъглов елемент

 

Един от уникалните дизайн акценти на система Cornice е специално разработеният въртящ се елемент-рамка за оползотворяване на ъглите, които често пренебрегваме. Той е изработен от рафтове в задната си част и огледало отпред - функционална мебел, при която пространството се използва оптимално.

 
 
olly-bulgaria-интетиорна-система-гардероби-Cornice_3.jpg
689_300_75.jpg
688_300_75.jpg
 

СЕКЦИЯ СЪС СИСТЕМА CORNICE

 

Интериорна система Cornice е подходяща както за изграждане на гардероби, дрешници и гардеробни, така и за ниски или високи секции.

 
 
olly-bulgaria-интетиорна-система-гардероби-Cornice_9.jpg
olly-bulgaria-интетиорна-система-гардероби-Cornice_10.jpg