Нашите партньори: Raumplus GmbH - качество, дизайн и иновация

 

Raumplus е световно утвърден немски производител от второ поколение на обков за плъзгащи врати, офис преградни системи и интериорни системи. През 1986 г. Юрген Гудас основава компанията, поставяйки акцент върху безкомпромисното качество, честната търговия и любезното отношение към клиента.

В началото Raumplus е малка, но бързо развиваща се фабрика. С течение на времето зетът на Юрген Гудас - Карстен и дъщеря му Ута Бергман успяват да разширят дейността на компанията в световен мащаб. Днес Raumplus присъства на всички континенти и има партньори в 70 страни, включително акции от съвместни компании в Китай, САЩ, Канада, Русия, Швейцария, Полша и Испания.

Дейността на Raumplus  се развива върху 5000 кв.м. производствена площ и 2000 кв.м. административна част.

 
 
Фабриката на Raumplus в Бремен, Германия

Фабриката на Raumplus в Бремен, Германия

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО

 

Качеството в Raumplus е издигнато в основна фирмена ценност и е от изключителна важност във всяко отношение: качество на продукта, високи изисквания към дизайна и максимално лесен монтаж. Техническия екип, инженерите и дизайнерите на Raumplus непрекъснато развиват системите и продуктите на фирмата. За да се гарантира възможно най-високо качество на всеки продукт, носещата способност на съществуващите компоненти се проверява постоянно в собствени тестови съоръжения. Плъзгащите врати на Raumplus са с 10 годишна гаранция и се плъзгат с изключителна лекота.

 
 
Eкипът на Raumplus

Eкипът на Raumplus

Безброй награди за иновация и дизайн

 

Raumplus партнира с известни дизайнери и изследователски институти за разработване и тестване на нови продукти, технически иновации и нови производствени методи. През годините фирмата е завоювала безброй награди и почести от немски и международни експертни комисии за дизайн, иновации и др.