КАКВА Е МАКСИМАЛНАТА ШИРОЧИНА НА ПЛЪЗГАЩИТЕ ВРАТИ?

 

Максималната широчина на вратите зависи от системата профили на raumplus. Профилите на raumplus позволяват широчина на врата до 1200 мм или до 1500 мм. За повече информация разгледайте тук.

 
 
 

 

КАКВА Е МАКСИМАЛНАТА ВИСОЧИНА НА ПЛЪЗГАЩИТЕ ВРАти?

 

Системи профили S26 и S34 на raumplus позволяват максимална стандартна височина на вратата 2750 мм. При система профили S42, максималната височина на вратата може да достигне до 3500 мм. За повече информация разгледайте тук.

 
 
 

 

КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА НА ВАШИТЕ ПРОДУКТИ?

 

Продуктите raumplus и elfa са с 10 годишна гаранция. Гаранцията не включва рекламации за механични наранявания и повреди, причинени от неправилна експлоатация. 

 
 
 

 

КАК СЕ ПОЧИСТВАТ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ?

 

Продуктите на elfa се почистват с влажен мек парцал. 

raumplus - алуминиеви профили: използвайте само неутрални, не-алкални почистващи препарати. Друг вид препарати могат да доведат до повреда на анодизираната повърхност. Почистете повърхността с помощта на малко количество вода и сапун преди да изплакнете с чиста вода. 

raumplus - горни и долни релси: долните релси трябва да се почистват редовно, за да не се покрият долните ролки с мръсотия. За да се почистят релсите, дръпнете вратите в страни, за да се отвори дължината на цялата релса. Когато чистите пода, прахосмучете фугите на долните релси и след това избършете с леко влажен парцал. Горните релси могат да бъдат почистени с леко навлажнен парцал със сапун.

raumplus - четки на плъзгащи врати: необходимо е да се прахосмучат от време на време, тъй като четките могат да задържат прах.

 
 
 

 

КАКВИ ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ВЗЕМАНЕ НА МЕРКИ?

 

Всички наши продукти се изработват по мярка, затова вземането на мерки може да бъде задължително само при напълно завършени довършителни работи по под, стени и таван.

 
 
 

 

СЪВМЕСТИМИ ЛИ СА ПРОДУКТИТЕ НА ELFA С ДРУГИ ПОДОБНИ ПРОДАВАЩИ СЕ НА ПАЗАРА?

 

Продуктите на elfa не са съвместими с други подобни на пазара. 

 
 
 

 

ОТ КАКЪВ МАТЕРИАЛ СА ИЗРАБОТЕНИ ПРОДУКТИТЕ НА ELFA?

 

Продуктите на elfa са изработени от стомана с епоксидно покритие